MART AYI VİZYON FİLMLERİ

18





Merhaba arkadaşlar. Soğuk kış günlerinde yapılacak en güzel şeylerden birisi de sinemaya gidip film izlemek olsa gerek. Siz de aynı kanaatteyseniz Mart ayında vizyona girmesi planlanan yeni filmlere göz atmaya ne dersiniz?




Şimdiden iyi seyirler diliyorum.

Güzel yorumlarda buluşmak dileğiyle :))


02 Mart 2018
Ailecek Şaşkınız
Babasının şirketinin başına geçerek CEO’luk görevini üstlenen Ferhat (Ahmet Kural) ve onun çocukluk arkadaşı, şirketin finans müdürü Gökhan'ın (Murat Cemcir) hikâyesi. 

Sessizliğin Kardeşleri
Taylan Mintaş'ın yazıp yönettiği belgesel Sessizliğin Kardeşleri, yönetmenin uzun bir süre sonra yeniden yolunun düştüğü memleketinde yaşayan ahraz (sağır ve dilsiz) kuzenleri Toso ve Çao'nun hikâyesi. 

09 Mart 2018
Direniş Karatay
Anadolu'ya sefer düzenleyen Moğollara karşı Emir Celaleddin Karatay etrafında toplanan direnişi konu ediyor. 

Locman
Mart ayında vizyona girecek yerli filmler

Şükrü Alaçam'ın yönettiği ve Alican Yücesoy, Yeliz Kuvancı, Nisa Sofia Aksongur ile İlker Kaboğlu'nun oynadığı Locman, makinistlikten depo şefliğine terfi ile tayini çıkan Uğur ve ailesinin yerleşme macerasınını konu ediyor. 

Mahalle
Buğra Gülsoy ve Serhat Teoman'ın ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu Mahalle, kendi kanunlarını kendi yazan bir mahallede yaşayan üç arkadaşın yeni taşınan, gizemli bir yabancı ile birden değişen hayatlarının anlatıldığı bir film. 

Vicdan Ağacı
Olgun Özdemir'in yönettiği Vicdan Ağacı, Kuşadası'nda yaşayan Menderes ve bakıma muhtaç ağabeyi Adnan'ın hikâyesini anlatırken, iki kardeşin geçmişle olan yüzleşmesine odaklanıyor.

Yalnız Hayaller Kaldı
Mahmut Cevher, Perihan Savaş, Tuba Daştan ile Fırat Temir'in oynadığı Yalnız Hayaller Kaldı; organ bağışı ve gençlerin hayatlarını özgürce yaşama sürecinin etkilerini anlatan filmde, teknolojinin insan hayatına olumlu yanlarının yanı sıra yalnızlaştırma ve yabancılaştırma da ele alınıyor.

16 Mart 2018
Düğüm Salonu
İki eski sevgilinin yeniden bir araya gelmesiyle savaş alanına dönen iki düğünü anlatıyor. Filmin senaryosuna imza atan Şahin Irmak'a İrem Sak, Gonca Vuslateri, Emre Karayel, Onur Buldu, Duygu Yetiş, Salih Kalyon ve Nilgün Belgün gibi isimler eşlik ediyor.

Kaybedenler Kulübü Yolda
Nejat İşler ve Yiğit Özşener Kaan ve Mete rollerine geri dönüyor. Arkadaşlarıyla geçirdikleri tatil sonrası motorlarıyla İstanbul'a dönmekte olan Kaan ile Mete'nin, bu yolculuk sırasında yaşadıklarını anlatıyor.

Ne Var?
Ozan Denklik'in yönettiği Ne Var?, gittikleri falcıdan sonra bir hazinenin peşine düşen bir grup arkadaşın hikâyesini anlatıyor.

Tut Yüreğimden Anne
Otizmli kızını bir türlü kabullenemeyen ailesiyle zorlu bir hayatı olan Sibel'in, ölümcül bir hastalığa yakalandığını öğrendikten sonra yaşadıklarını konu edinirken filmin başrollerini Sermiyan Midyat ve Naz Elmas paylaşıyor.

23 Mart 2018
Bordo Bereliler 2: Afrin

Bordo Bereliler 2: Afrin, bir sınır operasyonundaki bordo bereli ekibinin başından geçenleri anlatıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Erhan Baytimur oturuyor.

Çocuklar Sana Emanet
Engin Akyürek'in başrolünde yer aldığı, oyuncu kadrosunda ayrıca Şerif Sezer, Hilal Altınbilek, Birsen Dürülü, Osman Alkaşgibi isimlerin yer aldığı film, başından geçen travmatik trafik kazası sonrası geldiği gizemli kasabada, şifacı bir kadın ve kasaba sakinlerinin yardımlarıyla bu süreci atlatmaya çalışan Kerem'in hikâyesini anlatırken filmin yönetmen koltuğunda Çağan Irmak oturuyor.

Kar
Emre Erdoğdu yazıp yönettiği Kar, yirmi yaşına gelmesine rağmen henüz bitiremediği liseye devam etmeye çalışan; kavga, vukuat ve uyuşturucu üçgeninde bir hayat yaşayan Müzeyyen'in, sadece varlığından haberi olduğu kardeşinin çıkıp gelmesiyle değişen yaşamını konu ediniyor. Filmde Müzeyyen başrolüne Hazar Ergüçlü hayat veriyor.

Manyak
Onur Ünlü'nün yeni filmi Manyak'ın başrolünde, Gerçek Kesit dizisindeki Sarı Bıyık karakteriyle tanınan Cahit Kaşıkçılar yer alıyor. Komedi-macera türündeki filmin kadrosunda Ünlü'nün sıkça beraber çalıştığı Serkan Keskin, Öner Erkan, Ahmet Rıfat Şungar ve Erkan Kolçak Köstendil gibi isimler yer alıyor.

Martı
Onur Buldu, İrem Sak ve Öner Erkan'ın başrolünde yer aldığı, Erkan Tunç'un yazıp yönettiği Martı, küçük bir tavuk çiftliğinde bakıcı olarak çalışan Yakup ile eşi Mediha'nın, çiftliğe Rıza ve karısı Nurgül'ün gelmesiyle değişen hayatlarını anlatıyor.

Son Oyun
İlhan Akgül ve Sinan Tabanlı'nın yönettiği Son Oyun'un kadrosunda Ali Sürmeli, Deniz Oral ve Recep Yazıcıoğlu gibi isimler yer alıyor.

Zat-ı Mahfuz
Sedat Yetkin'in yönettiği Zat-ı Mahfuz, Bitlis'te yaşamış ve hikâyeleri günümüze kadar ulaşmış dinî şahsiyetlerin yaşamlarını konu ediniyor.

30 Mart 2018
Arapsaçı
Eski bir aktörün şöhretli zamanlarından kalan deri ceketi, rastlantısal olaylar sonucunda birbirinden farklı insanların hayatlarını kesiştiriyor. Ayrıca ceketin içinde büyük ikramiye çıkmış loto kuponu var ve bundan kimsenin haberi yok. Elden ele gezen bu deri ceket, tüm karakterlerin hayatlarını kökünden değiştiriyor ve Arapsaçı'na döndürüyor.

Bizim Köyün Şarkısı
Şirin bir kasaba okuluna şehirden yeni bir öğrencinin gelmesiyle gelişen olayları konu ediyor. Filmin yönetmenliğini ise Tuğçe Soysop üstleniyor.

Kabus
Mart ayında vizyona girecek yerli filmler
Tuncer Gürbüz'in yönettiği korku türündeki Kabus'un kadrosunda Mustafa Kaya, Esra Öztop ve Can Şakar yer alıyor.

Kelebekler
Sundance Film Festivali'nin Dünya Sineması bölümünde Jüri Büyük Ödülü'nü kazanan, Tolga Karaçelik'in yazıp yönettiği Kelebekler, babalarının kendilerini çağırmasıyla otuz yıl sonra köylerinde bir araya gelen üç kardeşin hikâyesini ele alıyor.



Yorum Gönder

18 Yorumlar
  1. Ne zaman istediğim film olsa fırsat bulamıyorum, ne zaman sinemaya gideyim desem film bulamıyorum :) Neyse nisana az kaldı, festivale vururum artık kendimi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Murphy Kanunu işliyor çoğu zaman öyle değil mi? Handancan :))

      İnşallah bol seyirli bir festival dönemi olur sizler için :))

      Sil
  2. oooo sağlammış liste. alican yücesoy seviyom yaaa. bakırköy'de oynuyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oynuyi oynuyi Derinim Deepim Tonum. İyi seyirler olsun inşallah :))

      Sil
  3. Ailecek Şaşkınız bakalım gişede ne yapacak? 😀

    YanıtlaSil
  4. Direnis Karatay 😊 tarih filmlerini çok seviyorum umarım beklediğime değer ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah Aslı'cığım, iyi seyirler şimdiden :))

      Sil
  5. Marvelin Black Panterinden sonra bu filmler tatmin edebilir mi bilemiyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beklentilerimizi çok yüksek tutmamakta fayda var galiba :))
      Yorum için teşekkür ederim :))

      Sil
  6. Merhaba bende Deep in yazdığı bloglara bakarken mesajını gördüm. Ne güzel tanıtımlar yapmış bize..
    Aynı anda bu kadar Türk filmi vizyona girince bazıları harcanacak ya üzülüyorum ben. Oysa ne büyük emekler ile çekiyorlar o filmleri

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok haklısın. Doğal seleksiyon olacak sanırım :))

      Bu arada hoşgeldin bloguma, sefalar getirdin :))

      Sil
  7. Merhaba.Sevgili deep'in blog tanıtım yazısında gördüm sizi ve geldim😊Kaybedenler Kulübüne gitmek istiyorum 1.sini sevmiştim.
    Sizi takipteyim bana da beklerim😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaybedenler Kulübü genelde beğenilmişti. İnşallah ikincisi de aynı şekilde beğenilir :)).

      Teşekkürler yorum için :))

      Sil
  8. Dolu dolu bir liste.. İzleyicilere keyifli seyirler diliyorum o zaman..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. Kaybedenler Kulübü Yolda'yı çok merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  10. İnşallah beklentini karşılar. Hoşgeldin bu arada. Sevgiler :))

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Üst