ÖYKÜ KİTABIM SOLMAYAN ÜMİT ÇIKTI

112
SOLMAYAN ÜMİT ÖYKÜ KİTABI

Merhabalar Sevgili Blog Ailem,

Bugün sizi mutluluğuma ortak olmaya, tatlı heyecanımı paylaşmaya davet etsem bana eşlik eder miydiniz acaba? Yazılarımı az çok takip edenler, mim’lerimi okuyanlar öykü kitabı çıkarmak gibi bir hayalim olduğunu hatırlayacaklardır. Hayalim sonunda gerçek oldu, uzun süredir üzerinde çalıştığım “Solmayan Ümit” adlı kitabım Ateş Yayınevinden çıktı.

Yaşama sevincimize her ne kadar korona günlerinin gölgesi düşse de hayatımızı biraz daha dinginleştirdiğimiz, biraz daha özümüze dönüp kendimizi dinlediğimiz, kitapların dostluğuna daha çok sığındığımız şu günlerde evlerinize misafir olmaya, avuçlarınızı ısıtmaya,  kitabımla dostluğumuzu pekiştirmeye geldim. Eğer lütfedip okursanız ve de yorumlarınızla yolculuğuma renk katarsanız beni çok çok mutlu edersiniz. Bu arada kitabın gelirinin güzide eğitim kurumlarından birine bağışlanacağını belirtmek isterim. 


Uzun, kısa 17 adet öyküden oluşan kitapta; öykülerin üçünün komedi tarzında diğerlerinin ise biraz daha duygu yoğunluğu yüksek kıvamda yazıldığını söyleyebilirim. Yazarken fark ettim de, daha önce pek çok kez kitaplarla ilgili yazı/görüş paylaşmama rağmen  kendi yazdığım kitap hakkında söz söylemek farklı bir duyguymuş gerçekten. O yüzden kendimi övercesine bir şeyler yazmayı çok doğru bulmuyorum. Ancak sadece şu kadarını söyleyebilirim ki her bir öyküyü çok hissederek yazdım, “yazarken kendi yüreğime defalarca dokundum, karakterlerimle yoğruldum, onlarla ağladım, onlarla güldüm. Bazen onlar beni sürükledi, bazen ben onları aldım götürdüm, birlikte diyar diyar dolaştık, acı-tatlı yol aldık ve şimdi de huzurunuza geldik. 

Sözün özü bu büyülü yolculuğun tamamlanması için zamanınızın bir kısmına, gözlerinizin nuruna, yapacağınız hayrı yetenekli fakat maddi durumu yetersiz çocuklarımıza ulaştırmaya  talibim sevgili blog-ailem.  


Dileyenler, D&R, Kidega, Kitapyurdu, İlk Nokta, Nobel, Babil, Kitabınabak kitapevlerinin on-line satış sitelerinden kitabı temini edebilirler.  Kitapla ilgili geri bildirimlerinizi heyecan içinde bekliyor olacağım. 

Bu arada kitabın baskıya hazırlanmasından okuyucuyla buluşma aşamalarına kadar büyük bir ciddiyet ve özveri ile desteklerini esirgemeyen yayıncım; Nurcan ATEŞ'e, editörüm Yılmaz İMANLIK'a, kapak tasarımında katkı sağlayan Kenan BIYIKLI'ya sizlerin huzurunda bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.

Arka kapaktaki tanıtım yazısına geçmeden önce verdiğiniz destek için şimdiden sizlere de çok teşekkür ediyor, hepinizi sevgi ve selamlarımla kucaklıyorum.

Sibel YILDIZ


Arka kapaktan;

SOLMAYAN ÜMİT

Hayat, bakışımızla anlam kazanan bir devinim halidir. Bu devinim esnasında bazen yavaşlar, bazen hızlanır, bazen de küçük molalar veririz. Bedenimizle birlikte hislerimiz, düşüncelerimiz, özlemlerimiz, hayallerimiz, umutlarımız da devinir. Dibe vurur, zirveye çıkar, yerinde sayar. Solmayan Ümit kitabı hayatın içinde var olan bu hal ve oluşlara dair her türlü olgu ve duyguyla okuyucusunu kucaklamakta, onlara mutlu a’nın başa sarılamayacağı gibi acının üzerinden de atlanamayacağını farklı yaşam panoramalarıyla hatırlatmaya çalışmaktadır.

Kitapta insana ve yaşama ilişkin dilekler, hayaller, beklentiler, ümitler, talihsizlikler, komedyalar, aşklar, kusurlar, hatalar; merhamet, sevgi ve empati dili kullanılarak aktarılmaya çalışılmıştır. Okuyucuların kendileriyle özdeşleştirebilecekleri pek çok insani duygu ve düşünce bir arada ahenkle harmanlanmıştır.

Bu kitap, gündelik hayat içerisinde es geçilen, ihmal edilen, önemsenmeyen safiyane duyguların, inceliklerin, güzelliklerin öykülerle dışa vurumu, naifçe yüreklerimize dokunuşudur.

Yorum Gönder

112 Yorumlar
  1. Hayırlı olsun.
    Bol bol okunmalar dileyelim o halde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokkkkk teşekkür ederim canım 🙏😍🌷😊🤚

      Sil
  2. Hayırlı olsun, tebrik ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokkkkk teşekkür ederim 🙏🌷😊🤚

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Handanım 😍🙏🌷😊🤚

      Sil
  4. Hayırlı uğurlu olsun inşallah yolu açık olsun...bol bol Okurlara ulaşsın inşallah canım benim 😊❤👏

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokkkkk teşekkür ederim canım, inşallah, 🙏😍🌷😊🤚

      Sil
  5. Teşekkür ederim Müfred😊🙏. Evet ismim, cismim bu, böylece hiçbir gizemim kalmadı.😇😇🙃😊

    Kitabı okumanı isterim, beğeneceğini umuyorum 😊🌷🤚

    YanıtlaSil
  6. Tebrikler 🙏🙏🙏 İlk fırsatta alıp okuyup bir değerlendirmede bulunmak isterim Sibel Hanım.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokkkkk mutlu olurum Fatih Bey, teşekkür ederim 😊🤚

      Sil
    2. Bu arada kitabın gelirini darüşşafaka'ya bağışlayacak olmanız da çok soylu bir davranıştır. Sibel Hanım. Sizi tebrik ederim.:)

      Sil
    3. Çokkkkk teşekkür ederim Fatih Bey 😊🙏🤚

      Sil
  7. çok güzel bir haber.. tebrik ediyorum,sevindim gercekten.Mutlaka alıp okuyacagım..idefixe,kitapyurdu gibi online satış portallarında da olsaydı iyi olurdu.. ayrıca gelirini darüşşafakaya bagışlamanız da cok ulvi bir hareket..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakın zamanda hemen her online satış sitelerinde ve kitapevlerinde de olacak inşallah. Çok teşekkür ederim bu güzel yorum için 😊🌷🤚🌼

      Sil
    2. kitbı aldım..bir bana bir tane cok sevdigim kücüğüm komşumun kızına..
      Şu an annem okuyor zevkle..Sonra da ben okuyacağım..

      Sil
    3. Çokkkkk mutlu oldum, çok teşekkür ederim canım. İyi okumalar dilerim 😊🤚🌺🌺

      Sil
  8. Tebrik ederim, hayırlısı olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokkkkk teşekkür ederim canım 🙏😍🌷🌼🤚😊

      Sil
  9. Şu cümlemi kalbimden geldiği gibi şuraya yazma ihtiyacı duydum. "Kendim yazmış kadar mutlu oldum"

    Sibel hanım sizi kutluyor ve bu uzun yolculuğun tek bir kitap ile bitmeyeceğini tahmin ediyorum. Gelirinin de pırıl pırıl başarılı yavrularımıza verileceğini okuyunca ayrıca çok mutlu oldum. Emin olun O kadim okulun tarih sayfaları sizi de anacaktır. Gelecek hayatlarında memleketin her bir yanına savrulacak minik tohumlar, yüreği kocaman iyiliksever sizlerin neferi genç fidanları ve bir zaman sonra koca çınarları olacak.

    Malum memleketin hepimizi bunalttığı, ümütlerimizin tam da bitmeye yüz tuttuğu bu günlerde mail kutuma düşen şu haber; dur ya hu daha bitmedi, kederlenme. Üreten, memleketine ve insanına aşık, çağdaş, Yüce Önderin dediği gibi canım ülkemi "Muasır Medeniyetler seviyesine" çıkarmak adına bayrağı teslim almış insanlarımızın var olduğu müjdesiydi belkide. Öyle sevindim, öyle umutlandım bu haberinizle.

    Hayırlı olsun, yolunuz açık olsun Sibel hanım. İlk fırsatta okuyacağım kıymetli emeğinizi, eserinizi.

    Selamlar..

    YanıtlaSil
  10. Taner Bey, çok teşekkür ederim bu içten mesajınız ve desteğiniz için. Çok mutlu oldum.

    Yazımda da belirttiğim gibi uzun zamandır tek hayalim buydu. Çok hissederek yazdım, yüreğimi koydum ve inanıyorum ki yürekten yapılan her şey bir gün sahibine ve onun çekim alanına giren herkese türlü güzelliklerle sirayet eder. Sizlerin de desteği ile tek bir çocuğumuzun bile elinden tutsak niyet hasıl olmuş demektir bana göre. Kitabı okuduktan sonraki kıymetli görüşlerinizi bekliyor olacağım. En iyi dileklerimle 🙏😊🌼🤚

    YanıtlaSil
  11. Hayırlı olsun ,tebrik ediyorum 🌸 en kısa zamanda okuyup yorumlayacagim mutlaka . Ayrıca gelirinin hayır için kullanılması da ayrıca çok Güzel olmuş . Geçen sene bu zamanlarda proje kitap kapsamında annelikle ilgili kısa bir yazımın ildugu bir kitap çıkmıştı. Yaşanan heyecanı en iyi ben anlarım herhalde ki bu tamamıyla size ait bir kitap 👏👏👏 harikasınız bol okuru uz olsun ✌️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o kitabınızı hatırlıyorum Yeldacığım. Haklısın, gerçekten çok heyecan verici bir duygu ve bu heyecan sizlere paylaştıkça daha da katmerleşiyor. Yorumunu bekliyorum canım. Sevgilerimle 😍🌷🤚

      Sil
  12. Çok güzel bir haber bu :) Hayırlı uğurlu olsun, çok ve güzel okunsun. Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  13. Çok sevindim, merakla bekliyorduk kitabını, hayırlı olsun! Okuyacağım ben de:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah Zeynep'ciğim. Çok teşekkür ederim ilgine :))

      Sil
  14. Tebrik ederim ⭐ Okuyucunuz bol olsun 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Işıncığım. Sevgiler selamlar 😊🙏🌷🤚

      Sil
  15. Hayırlı, uğurlu ve bol okurlu olsun inşallah :) ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokkkkk teşekkür ederim 🙏🌷😊🤚

      Sil
  16. Hayalini gerçekleştirmene cok sevindim canım. Umarım satışı bol olur 💞

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım, teşekkür ederim 🙏😊🌷🤚

      Sil
  17. yaa ne güzeel hayırlı olsuun bol okunmalar ve daha nice kitaplar olsuun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokkkkk çok teşekkür ederim, inşallah 🙏😊🌷🤚

      Sil
  18. Önce şu süreçler bi normalleşsin, inşallah o da olur diyelim 😊

    YanıtlaSil
  19. Emin olun bende çok sevindim. Tebrik ederim . Hayırlı olsun.
    Birgün blog yazarlarımızın kitaplarını alıp okuyacam inşallah fırsatı yakaladığımda. Senin öykünün deep in kitabını mutlaka bir ara okuyacam inşallah.

    YanıtlaSil
  20. Blogdan uzaktayım o yüzden kimselere uğrayamıyorum ama bunu görünce hayırlı olsun demek için uğramadan edemedim. Çok sevindim senin adına, hayırlı, uğurlu olsun, bol bol satışlar diliyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokkkkk teşekkür ederim güzel yürekli Müjde ablacığım. Mutlu ettin beni. En derin sevgi ve selamlarımla 🙏😍❤️🌷😊🤚

      Sil
  21. Hayırlı olsun🎉🎈✨ Umarım çok çok okunsun. Yaptığnız şey övgüye, alkışlanmaya değer bir davranış. Teşeekkür ederiz. Yolunuz açık olsun. 2., 3., 4.,... kitaplarınız olsun inşallah:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım inşallah, çokkkkk teşekkür ederim 🙏😍🌷🤚

      Sil
  22. oleey kutlarıım. bayramdan önce çıkcak demiştin. yani bayram hediyesi gibi olmuş sanaa. kitabı ellerinde görmek güzel bir duygu olmuştur. işallah büssürü büssürü kitapların olur. kitapçılara dağıtıldı mı yani, remzi, inkılap, kırmızı kedi, dr gibi kitapçılara gidip alabiliyor muyuuz :) bi dee, blogunda yazdığın ve bizim okuduğumuz öykün var mı hiç bu kitaptaa :) keşke önce burda biz okusaydık yaa bazı öykülerini yaniii sonra kitaba koysaydın, yani belki kitaba koyarken silerdin. 17 öykü ya dört beşini biz okusaydık önceee ama neyse tabii böyle de olur tabii :) blogunda çok öykünü okumadık di miii yaa. pek öykü yazmıyodun yaniii. madem bundan sonra blogunda öykülerini de okumak isteriiiz tamam mıııı amaaa :) maşallah maşallah kitap uygundu zaten sanaaa :)

    YanıtlaSil
  23. Canımmm arkadaşım, çokkkkk teşekkür ederim, seninle bu konuları çok hasbihal etmiştik, her zaman destek oldun. Bunları unutamam. Pandemi ortamı kitapevlerine ulaşımı geciktirecek gibi. Ama on-line olarak hemen her siteden temin edilebilir. Öykülerin üç tanesi çeşitli yarışma ortamlarında dereceye girmiş öyküler. Blogu açtığım yıl (2017) birini (Beklenmedik Yalnızlık) paylaşmıştım, çok gerilerde kaldı. Sürprizi kaçmasın diye blogda çok öykü paylaşmadım. Ama bundan kısa öykülerimden bazılarını ya da bazı pasajları paylaşabilirim. Mail adresine de mesaj bıraktım Deep'im. Bir ara uğrar okursan çokkkkk memnun olurum
    Hala sitene giremiyorum bu arada, olacak iş değil ama oluyor işte, kusura bakma, keşke düzeltebilsem.

    Öpüyorum seni güzel yürekli kardeşim benim 😍❤️🌷😊🤚

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabisi destek olcam herıld yanii :) kitapçıdan alırım nasıl olsa. bikaç tane alırım hediye ederim, madem yardım bağış, hem de daçka, çok severim daçkalıları, var tanıdıklarım orda büyüyüp üni okuyup iş dünyasında olanlardan, iyi insanlar :) yarışma hıhım hatırlıyoms, beklenmedik yalnızlık okumuşumdur ama hatırlamıyom tabii :) kısa öykü veya pasaj paylaş tabii. ya diyom ki yeni öyküler yazarsın blogda okuruz diyoom :) bloguma girememen hıhıms ilginçli ama olsun napalım o da düzelir bigüün :) sen de iyi kalpli biricik yazarımızsıın. kitap çıkarman ve gelirinin daçka olması çok anlamlı, duygulandırıcıı :) mail okudum. ay zaten yazacaktım duyuracaktım ki :) kitabı okuyunca da blogda yazcam. instagramda daaa tabisideee :) hayat güzeeeel bugün kapalı ve yağmurumsulu olsa daaaa solmasın ümitler hihihi :)

      Sil
    2. Evetttt, solmasın ümitleeer👍😊😊🌈🌈. Birlikte daha anlamlı ve daha güzeliz. Canımmmsın, çok seviyorum seni 😍❤️❤️❤️🧿🧿🌷🌷🌷🤚🤚

      Sil
  24. Hayırlı olsun sibel hanım çok sevindim başarılarınızın devamını diliyorum umarım bol okuyucularınız olur umarım nice kitaplarda buluşuruz saygılar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin, inşallah. Çokkkkk teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 🙏😊🤚

      Sil
  25. Hayirli olsun arkadasim...
    Blogumdan kalici yonlendirme yapacagim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili adaşım, çok çok mutlu ettin beni🙏😍. Bu hepimizin ortak hayırıdır. El veren, destekleyen, paylaşan, satın alan, tavsiye eden herkese senin şahsında çok teşekkür ederim. ❤️🌷🤚

      Sil
  26. Tebrik ederim, kitabınız hayırlı olsun. Çok güzel bir iyilik hareketine de öncülük etmişsiniz. İlk fırsatta okumak ve destek olmak boynumuzun borcu olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokkkkk teşekkür ederim, duyarlılığınız için. Sağolun 🙏😊. Selamlarımla 🤚

      Sil
  27. yazdım şimdi blogdaaaa :) göremezsen daha sonra bir başkasının telefonundan girip bakarsın kii :) bu arada, yazımda da var yani, arka kapak yazısı aynen benim yazılarımı da anlatıyo bence yaa :) bi dee arka kapakta gözüm bişiye takıldı bak, a'nın. an yani, böyle a'nın diye yazılıyomuş mu ki yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmm şimdi gördüm yazını ve malum sebepten sadece okuma listesindeki bir paragraflık kısmını okuyabildim😔. Çokkkkk çok teşekkür ederim. Çok ama çok mutlu ettin beni güzel yürekli, paylaşımcı kardeşim benim. Ben de tam o sırada kitabın içinden seçtiğim bir öykü girmek üzereydim.

      Aile olmak işte bu olsa gerek, sevinçten, tasada, yardımlaşmada kenetlenmek...

      Sevgili Deep sevgiyle, kucaklıyorum seni. 😊😍🌷🤚

      Sil
    2. Eşimin telefonundan da farklı arama motorlarından da giremedim bloguna sevgili Deep. Kim bilir tamamını ne zaman okurum :((

      Sil
    3. anladıım başka birinin telefonu olmalı sanırım. hat başka olmalı demekki. bilemedim :)

      Sil
  28. Çokkkkk teşekkür ederim İlkaycığım😊😍🌷🤚

    YanıtlaSil
  29. Yaaa harika birşey bu😍Çok tebrik ederim👏🏻👏🏻Hayırlı, uğurlu olsun. Çok mutlu oldum sizin adınıza.. Benim de çok istediğim bir şey bu, küçücük küçücük hazırlıklara başladım yakın zamanda ve hemen dilek tuttum sizi görünce🙈Belki bir gün gerçek olur kimbilir🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir şeyi yürekten istediğinizde kesinlikle olacağına inanın. İnşallah en kısa zamanda blogda sizin de güzel haberlerinizi alırız.

      Sil
  30. Heyooo sevgili arkadaşımız biriciklerden Yıldız (Güneşe Bakarken) bir öykü kitabı çıkardı. Adı da Solmayan Ümit. Ne güzel bir isim öncelikle.

    Yıldız zaten güzel yazıyordu. Yani yakışıyordu ona kitap. Hakkıydı ve çıkardı. Çok güzel çok mutlu bir haber buu. Bir süredir öykü kitabı üzerinde çalışıyordu. Zaman zaman söylüyordu yazdığını. Bayrama doğru çıkacak demiştiydi.

    Kitapta 17 adet kısa öykü varmış. Genelde dram ağırlıklı, hisli duygulu öyküler bikaç tane de mizah ağırlıklı öyküsü varmış. Okuycez tabisideki. Birkaç tane alıp hediye de ederim. Çünkü, kitabın gelirini Daçka'ya yani Darüşşafaka'ya bağışlıyormuş. Ne güzel bir düşünce bu. Daçka mezunu tanıdıklarım var ve çok severim Daçka'yı da Daçkalıları da.

    Aramızdan bir arkadaşımızın daha kitabı oldu yani. Zaten hepimiz yazmayı burda bloglarda öğrendik, öğreniyoruz. İnşallah herkesin kitabı olur. Örneğin bence sevgili Anne Kaleminden de kitap çıkarmalı. Hatta blogda yazdığı dramatik öykü ve denemeleri kitaplaştırmalı, çünkü mükemmel ve sarsıcı yazıyor. Kitap yazabilecek veya ilerde yazabilecek çok arkadaşımız var. Bayan Hohori, Arsel'in Okyanusu gibi örneğin. Çok var daha.

    Sizler de Yıldız arkadaşımızı kutlayın yaa. Ne mutlu bişey bu. Hatta alıp okuyun hatta Daçka'ya da destek olmuş olursunuz. İnşallah başka kitapları da oluur.

    https://gunesebakarken.blogspot.com/2020/05/oyku-kitabim-solmayan-umit-cikti.html

    Bu arada sevgili Yıldız ile dünyalarımız ve yazılarımız da benzeşiyor ki zaten. Kitabının arka kapak yazısı örneğin sanki ben yazmışım gibi. Tamamiyle düşüncelerim o arka kapak yazısına uygun yani.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmmmm Deep'im🤗🤗😊. Ne iyi yaptın buraya yapıştırmakla, aklınla yaşa. Senden bu sözleri duymak çok güzel ve benim için çok kıymetli🙏. İnşallah kitabın tamamını okuduğunda tekrar hasbihal ederiz.

      Kitapla ilgili herşeyi o kadar güzel özetlemişsin ki yüreğine, emeğine sağlık canım.

      Kapaktaki ifadelerimizin benzerliği duygu dünyamızın da benzerliğine işaret ediyor aslında. Ben zaten seni o koca yüreğinle çok uzun zamandır tanıyor gibi hissediyorum..

      Dostluğumuzun baki olması dileğiyle canım arkadaşım ...🙏😍❤️❤️❤️❤️❤️🧿🧿🧿🧿🌷🌷🌷🌷🌈🌈🌈🌈🌼🌼🌼🤚.

      Son olarak senin de dediğin gibi pek çoğumuz ve ben de dahil olmak üzere yazı yazmayı bloglardan öğreniyoruz. Bayan Hohori, Arsel'in Okyanusu, Anne Kaleminden'in, Hayata Dair'in ve kitap çıkarmayı dileyen herkesin mutlu haberlerini yine buralardan almak dileğiyle inşallah. Herkese en derin sevgi ve selamlarımla 🙏😊

      Sil
  31. Eline sağlık çok sevindim gerçekten umarım herşey gönlünce olur hayalini gerçekleştirmen çok güzel bol bol okunmalar inşalllah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah Tubacığım, çok teşekkür ederim 🙏😊🌼🤚

      Sil
  32. Çok güzel bir haber, tebrik ederim ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokkkkk teşekkür ederim Berra🙏😊🌼🤚

      Sil
  33. Harika bir haber bu canım çok sevindim gerçekten :)
    Gelirinin Darüşşafakka kurumuna bağışlanması da çok duygulandırdı beni ,ne güzel düşünmüşsün.
    Ben de en kısa zamanda alıp okuyacağım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okursan çok mutlu olurum, çok teşekkür ederim canım. En kısa zamanda senin de bu hayalini gerçekleştirmeni diliyorum. Sevgilerimle :))

      Sil
  34. Yazınızı daha önce okumuş ve güzel haberi almıştım. Yorum yazdığımı düşünüyordum, demek araya bir iş girmiş yarım kalmış:( Şimdi deep yeniden hatırlatınca döndüm.
    Hayalini gerçekleştirmiş olmana çok sevindim. Eminim ki devamı gelecektir. Tebrik eder, başarılarının devamını dilerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokkkkk teşekkür ederim bu güzel dilekler için 🙏😊🌼🤚

      Sil
  35. Bu kitabı bende en kısa zamanda alacağım. İmza gününde de gizli gelirim tabi eğer imza günü yaparsanız :) Bu arada blogda duyurdum bende ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekrardan hayırlı olsun. Okuyanınız da bol olsun inşallah. :)

      Sil
    2. Çokkkkk teşekkür ederim, çok mutlu oldum, gerçekten 😊. Emeğine yüreğine sağlık BlogBeyi. Şu pandemi sürecinde imza günü şimdilik hayal gibi. Kal sağlıcakla 😊🤚

      Sil
    3. Bizde sonrasında imza günü yaparız :)

      Sil
  36. Çok sevindim! Tebrik ederim... Umarım her şey istediğin gibi olur! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokkkkk teşekkür ederim İremciğim 🙏😍🌷😊🤚

      Sil
  37. Tebrik ediyorum, okuyucunuz bol olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Mehtapcığım🙏😍🌷🤚

      Sil
  38. Çok sevindim bu habere. Tebrik ederim. Yolun açık olsun...:)

    YanıtlaSil
  39. Hayırlı olsun bol satışlar dilerim. Ben de alıp destek olacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokkkkk mutlu olurum Turgay Bey. Teşekkür ederim 😊🤚

      Sil
  40. Ayy ne güzel bir haber... Komplo teorilerinin,gizemlerin,ihanetlerin kol gezdiği, dizilerden filmlerden gerçek hayata taştığı bu günlerde, böyle naif bir konuda yazmanız ne güzel.Bu ayrıntıları görebilince ümitler de solmuyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel bir mesaj camgüzeli, çokkkkk teşekkür ederim. Kitabı okumanı isterim ��������

      Sil
  41. Hayırlı olsun, başarılar diliyorum

    YanıtlaSil
  42. Ayyy çok sevindim hayırlı olsun ilk fırsatta alacağım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mutlu olurum canım, kıymetli yorumlarını esirgemesin inşallah 🙏😍🌷😊🤚

      Sil
  43. Senin adına çok sevindim. Hayırlı olsun umarım her şey gönlünce olur. Ben ilk fırsatta alıp okumak isterim. 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah çok sevinirim. Çokkkkk teşekkür ederim 🙏😊🤚

      Sil
  44. Ne yalan söyleyeyim kitap okuma gibi bir alışkanlığım yok. Ama kitabınız ilgimi çekti. Alıp okumak isterim. Nasip olursa bir gün yine kapınızı çalarım. Ve başarılarınızın devamını diliyorum. Herşey gönlünüzce olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Dilerim kitabım daha güzel başka birçok kitabı okumanız vesile olur. Selamlarımla 😊🤚

      Sil
  45. Tebrikler! Çok sevindim sizin adınıza :)

    YanıtlaSil
  46. Canım hayırlı olsun. Bol okurlu olsun inşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokkkkk teşekkür ederim Beydacığım,🙏 senin gibi bir kitap kurdunun kritiklerini duymak isterim 😍🌼😊🤚

      Sil
  47. Yanıtlar
    1. Çokkkkk teşekkür ederim 🙏😊🌷🤚

      Sil
  48. Hayırlı olsun ben de okuyacağım

    YanıtlaSil
  49. selamlar ,
    size iletişim kutusundan bir yazı yazdım..bana mail dönerseniz sevinirim.
    hanzadem4@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hanzadeciğim, mail kutumda bir problem var sanırım. tneyzen.6152@gmail.com adresine tekrar yazar mısın ☺️🤚

      Sil
  50. Yıldız hanım "Solmayan Ümit" kitabını satışı ne durumda? İyi gidiyor mu?

    YanıtlaSil
  51. Yayınevinden edindiğim bilgiye göre satışlar fena gitmiyor, profesyonel bir tanıtım ya da reklam kampanyası yapılmamasını rağmen. Nobel kitapevinin on-line satış sitesinin en çok satanlar başlığı altında yaklaşık bir hafta kaldı hatta.

    Bir de pandemi süreci malum. İmza günü vesaire yapılamadığı için bir müddet yatay seyirde kalabiliriz. Blogger kardeşlerim arasında senin gibi soran, kitabı satın alan hatta sayfalarında tanıtımlarını yapanlar var. Hepsine minnettarım. Selamlarımla 🙏😊🤚

    YanıtlaSil
  52. tekrardan hayırlı olmasını dilerim. emeğine sağlık :) okumak için sabırsızlanıyorum =)
    kitabın gelirini eğitime bağışlayacak olmanız harika bir şey

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokkkkk teşekkür ederim Hilalciğim 🙏😊🤗🌷🤚

      Sil
  53. Geç kalmış bir kutlama oldu benimkisi. Kitabın her daim okunanlardan ve feyz aınanlardan olsun, eline sağlık. Tebrik ederim :) Önce kitapçılarda bakacağım, olmadı online sipariş yaparım. Nicelerine inşallah. <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estağfurullah. Çokkkkk teşekkür ederim, inşallah dediğin gibi olur. Online olarak hemen her sitede mevcut. Okuduktan sonra geri bildirimde bulunursan çok mutlu olurum Momentos. Keyifli okumalar dilerim 🙏😀🌺🤚

      Sil
  54. Kitabınız çıkalı tam 1 yıl olmuş sanırım. Ben kitabınızı başka yazılarda okudum diye hatırlıyorum. Henüz alıp okuyamadım ancak 1000kitap profilime ekledim ve en kısa zamanda alıp okumak isterim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Recep Bey çok teşekkür ederim ilginize. Zaman ne kadar da çabuk geçmiş. Sizin gibi duyarlı, hayırsever, kitapsever insanlar sayesinde birinci baskı bitmek üzere. Bu katkınızla hem okuma yapıp hem de kimsesiz çocukları sevindirecek, bir mum da siz yakacaksınız.1000 kitabı ben de severek takip ediyorum. Okuduktan sonra oraya da yorum bırakırsanız çok çok mutlu olurum🙈🙈. Tekrar teşekkür ederim, selamlarımla😊🤚

      Sil
Yorum Gönder
Üst