SANAL KİTAP FUARINA DAVETLİMSİNİZ

38



Merhabalar Sevgili Blog Ailem,

Pek çoğunuzun bildiği gibi mayıs sonu itibarıyla “Solmayan Ümit” adlı öykü kitabım sanal satış siteleri üzerinden okuyucularla buluştu. O günden bu güne sizler gibi duyarlı, kitapsever/hayırsever insanların teveccühleri sayesinde satışlar gayet güzel gitmekte ve çok güzel geri bildirimler almaktayım. Ben de sizlerden aldığım şevk ve cesaretle projemizi sosyal medya hesaplarımı da kullanarak daha fazla tanıtmaya ve satışları yukarı çekmeye gayret etmekteyim. Çünkü hatırlayacağınız üzere kitabın geliri dar gelirli çocuklarımızın eğitim hayatına katkı sağlamak üzere köklü ve güzide eğitim kurumlarından birine bağışlandı/bağışlanacak. O yüzden bir kitap bile satılsa inanın çok mutlu oluyorum. Biliyorsunuz ilk bağışımızı 3515 TL olarak gerçekleştirdik. İkinci bağışı gerçekleştirmek için henüz anlamlı bir yekûne ulaşmış değiliz.

Tanıtım çabalarının bir ürünü olarak sizlere, hem kendi adıma hem de başkaca kitaplara ve yazarlara kolaylıkla ulaşmanız adına bir duyuru yapmak istiyorum. Yayınevim yani Ateş Yayınları; pandemi nedeniyle fuar ortamından mahrum kalan yazarları ve okurları bir araya getirmek üzere “pembevagonlar.com” sponsorluğunda sanal bir kitap fuarı düzenledi. Bu vesile ile ben de 19 Eylül, saat 14.00’te canlı yayın söyleşisine katılarak isteyenlere isme özel imzalı kitabımı kargo yoluyla göndermiş olacağım. Okurlar “pembevagonlar.com” sitesine girip orada beğendikleri kitabı/kitapları kampanyalı olarak alabilecek ve ödemelerini site üzerinden gerçekleştirecekler. Ödeme yapanlara, yazarlar, kitaplarını imzalayarak göndermiş olacaklar. Sistem bu şekilde işleyecek. Yayına katılmak için ise yapmanız gereken tek şey; instagramda Ateş Yayınlarını takibe almak ve ilgilendiğiniz yazarların katılacağı gün ve saatte canlı yayına bağlanmak. Bu arada ünlü şair, yazar, radyocu Kahraman Tazeoğlu’nun 20 Eylül, saat: 21.00’de, söz konusu sanal fuarda hayranları ile buluşacağı notunu da buraya düşmüş olalım.   

Sevgili arkadaşlarım, son olarak şunları söylemek istiyorum. Şimdiye kadar bu projede beni yalnız bırakmadınız. Mutluluğuma, amacıma, heyecanıma ortak oldunuz. Kitabımı lütfedip aldınız, kıymetli zamanınızı ayırıp okudunuz, tavsiye ettiniz. Yorumlar yapıp farklı mecralarda tanıtıcı paylaşımlarda bulundunuz. Bunun için herkese, her birinize ne kadar teşekkür etsem azdır. Çünkü bu iş salt benim çabamla olacak bir şey değil. Okuyucularda karşılık bulursa bir değeri var. Ve biz bu değeri birlikte yarattık. Dediğim gibi hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum ama özellikle sevgili;

Deeptone

Deli Kızın Bohçası (Derya)

Sadece Yankım ve Gölgem

Bir (Handan)

Kayıp Fısıltı

İçim Dışım Sobe

Velhasıl Galata (Taner Koç)

Farklı Diyarlar

Konumuz Kitap (İrem Can)

Blog Beyi

İncilay (Sibel)

Bulut Gölgesi (Tülin)

Bücürük ve Ben

arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Hepiniz iyi ki varsınız. Sıraladıklarım arasında inşallah unuttuğum olmamıştır eğer olmuşsa da lütfen beni bağışlasın. (Hatırlatırsa eklerim hemen) Görseldeki yıldızları, balonları, kalpleri benim tatlı kuzum serpiştirdi, onun fikriydi. Bir teşekkür de ona gitsin :))

Zamanı olan arkadaşlarıma, 19 Eylül Saat 14.00’te instagram üzerinden yapılacak canlı yayında buluşmak üzere diyor sevgi ve selamlarımı sunuyorum…

  

Yorum Gönder

38 Yorumlar
  1. Kitabımı sipariş ettim kitap yurdu'ndan Yıldız'cığım, bekliyorum heyecanla. Dar gelirli öğrenciler için ne kadar iyi düşünmüşsün. Çok teşekkürler hem sana, hem katılanlara, hem de kalpler, yıldızlar için kuzucuğa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Müjde ablacığım nezaketin, duyarlılığın için. Ben de en kısa zamanda seninkini sipariş edeceğim. Sevgi ve selamlarımla :))

      Sil
  2. Aaa ben de sipariş verecektim bu hafta kitap sitesinden o zaman buradan istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "pembevagonlar.com" sitesinden sipariş edebilirsin canım. Eğer okur ve değerli görüşlerini paylaşırsan çok mutlu olurum. Sevgilerimle :))

      Sil
  3. Derya sayesinde haberim olmuştu kitaptan.19 Eylülde canlı yayına katılmaya niyet ediyorum.Her daim yolunuz açık olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah Yurdagülcüğüm. Hepimizin yolu açık olsun. Canlı yayında görüşmek üzere o zaman, sevgiler :))

      Sil
  4. Ne güzel düşünülmüş, gerçeği olmuyorsa sanal bir fuar neden olmasın.. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok güzel bir fikir gerçekten de Yankım, inşallah ses getirir.

      Sil
  5. Ziyaretçisi bol olsun.
    Tabi okuyanı da bol bol olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım. Çok teşekkür ederim. Sevgiler selamlar :))

      Sil
  6. Niyeti güzel olan insanın önüne her yol açılır.. yeni tanıştık sizinle ve çok sevdim sizi :) kitabınızı da en kısa zamanda alıp okumayı düşünüyorum zaten :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar güzel sözler bunlar,çok teşekkür ederim Andromeda. Aynı galasiden olduğumuz için olabilir mi acaba bu muhabbet. Sihirli kelime samimiyet galiba. Kitabımla buluşmanın isterim, benim devamım orada😊. Çokkkkk teşekkür ederim bu içten yorum için. Sevgiler selamlar 🌺😊🤚

      Sil
  7. ne tatlı şeyler oluyor hayattaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah güzel bir sanal fuar olur Deep'im😊🌺

      Sil
  8. Çok yakında ünlü bir Yıldız olacaksın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birilerine faydamız dokunsun yeter 🙃😇😊🤚

      Sil
    2. Bununla ilgili sizinle görüşelim :))

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim ilginize :))

      Sil
    4. Yıldız hnm bana yazdığınız e-posta adresine ulaşılmıyor :( Bakar mısınız doğru mu?

      Sil
  9. İnşallah saygılarımla efendim.

    YanıtlaSil
  10. Yanıtlar
    1. İnşallah, teşekkür ederim 🙏😊🌺

      Sil
  11. Sibel Hanım merhaba, instagramdaki canlı yayınınıza katıldım ve kitabınızı aldım. Şimdi beklemedeyim. Kitap elime geçtiğinde yorum ve paylaşımımı yapacağım..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hanife Hanım çok teşekkür, çok zarifsiniz. Kusura bakmayın canlı yayın heyecanı sizi ismen algılayamadım. Katılımınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim 😍🙏😊🌺🤗🤚

      Sil
  12. Sanal fuar fikri bile çok güzel.

    YanıtlaSil
  13. Tüüh biraz geç gördüm bu yazını, katılmak isterdimm... Olsun çok güzel bir şey bu, çok sevindim=))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağlık olsun Zeynepciğim. Sevgiler 🤗😊🌺🤚

      Sil
  14. ben de geç görüyorum, umarım iyi geçmiştir ve bol bol okurla buluşur kitabınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah çok teşekkür ederim Burcu😊🤚

      Sil
  15. Yaa sanal kitap fuarı mı :(( geçen sene Bursa fuara gitmiştim kitaplar, yazarlar, kuyruk beklerken yapılan sohbetler nasıl güzeldi. En kısa zamanda normal hayatımıza dönelim lütfennn

    YanıtlaSil
  16. En kısa zamanda sipariş vereceğim. Bağış fikri de harika

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokkkkk çokkkkk teşekkür ederim 🙏😍🌺🌷🌷🌼🌼😊🤚

      Sil
  17. Tüh ben de şimdi gördüm canım kaçırdım yani..Umarım çok iyi geçmiştir..
    Bu arada sanal kitap fuarı fikri ne güzel bir fikir çok beğendim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanal kitap fuarı, güzel bir dijital etkileşim biçimi. Zamanın ruhuna ayak uydurmaya çalışıyoruz. Teşekkür ederim canım.

      Sil
  18. Nice kitaplara ve nice satışlara :)

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Üst