BULUT GÖLGESİ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN

8


BULUT GÖLGESİ 

Pandemi, deprem, ekonomik kriz gibi pek çok olumsuzluğu aynı anda yaşamak zorunda kaldığımız 2020 yılı bitmek üzere. İnşallah yaklaşan 2021 yılı bu karabulutlar topyekûn dağıtır ve hepimize yeni yeni umutlar aşılar.

Yılı daha güzel kılacak olan sayılar değil elbette. Biz insanoğlunun olumlu çabaları. Doğaya, insana, zorda darada kalana, yaşlıya, çocuğa yapacağımız yardım ve yatırımlar. 

Bu işi en iyi yapanlardan birsi de BulutGölgesi blogunun sahibi sevgili TülinHanım. Kendisi benim kitap projemi de tüm kallbiyle destekleyen takdir ettiğim, değer verdiğim blog kardeşlerimden birisi. Yüce gönlüyle yardım kampanyalarını organize etmeye, desteklemeye devam ediyor. Her yıl yaptığı gibi bu yıl da yaklaşan yeni yılı vesile kılarak lösemili yavrularımız için hediye etkinliği düzenliyor.

Eğer siz de bu güzel etkinliği desteklemek isterseniz en kısa zamanda (15 Aralık’a kadar mümkünse) göndermek istediğiniz oyuncak, örgü, takı, boya kalemleri, defter, kitap hatta yılbaşı kartı bile olabilir, Tülin Hanım’la iletişime geçip ona  gönderebilirsiniz. Detaylı bilgilere “ http://bulutgolgesi.blogspot.com/2020/11/cocuklar-icin.html“ adresinden ulaşabilirsiniz.


Her zaman söylediğim gibi birlikte daha anlamlı ve daha güzeliz.


YILDIZLI SEVGİLERİMLE :))



Yorum Gönder

8 Yorumlar
  1. çok güzel bir etkinlikmiş bu. çocuklar çok sevinir :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel düşünülmüş bir etkinlik

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir etkinlik olmuş<3

    YanıtlaSil
  4. Merhaba hocam. Bloğunuz. Çok güzel bende sizi bloğuma beklerim. Umarım bloğumu seversiniz.

    https://yusufakmann.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Umarım çok hediye toplanabilmiştir.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Üst